Het spelen van Bingo is uiteraard zeer leuk. Het is een gezelschapsspel met concurrentie. Dit laatste omdat er uiteraard prijzen te winnen zijn met Bingo. De ervaring van het spelen van Bingo wordt nog leuker wanneer Bingo voor echt geld gespeeld wordt. Door een klein bedrag te betalen voor een kienkaart, welke nodig is voor het deelnemen aan een speelronde, kunnen er mooie gegarandeerde prijzen gewonnen worden. MokumBingo richt zich hierbij vooral op de geldprijzen, omdat deze het fijnst zijn om te winnen. Winnaars kunnen dan namelijk zelf bepalen wat zij met het gewonnen tegoed doen.

Gratis uitproberen

Bingo voor echt bingo geld wordt al lange tijd voor MokumBingo aangeboden. Toch kan het zijn dat spelers nog niet goed weten wat er gedaan moet worden bij het spelen. Het is dan ook mogelijk voor spelers om het spelen van Bingo voor echt geld gratis uit te proberen. Hierdoor kunnen spelers waarnemen hoe het gespeeld moet worden en kunnen zij zelfs al prijzen winnen. Dit is dan ook een goede manier voor spelers om te beginnen en hierbij kans te maken op mooie prijzen. Deze prijzen, welke in de meeste gevallen oplopen tot honderden euro’s, worden gewonnen wanneer een bepaalde rij of kolom volledig vol geraakt is door getallen die getrokken zijn. Bingo voor echt geld gratis uitproberen is dan ook een mooie manier om te ervaren hoe het allemaal in elkaar zit.

Mogelijkheden om te storten

Bij het spelen van Bingo voor echt geld moeten Bingokaarten gekocht worden om deel te kunnen nemen aan een ronde. Deze kaarten kunnen voor een klein bedrag gekocht worden. Per ronde kunnen er ook meerdere kaarten gekocht worden, zodat de winkans een stuk gemaakt wordt. Omdat deze kaarten gekocht moeten worden, zal de speler geld op het account bij MokumBingo moeten hebben. Het storten van geld bij Mokum is zeer gemakkelijk en kost slechts een paar minuten. Hierna kan men gelijk beginnen met het spelen van Bingo voor echt geld. Geld storten is zeer gemakkelijk en kan gedaan worden via verscheidene methodes; Neteller, Moneybookers, Ukash en Paysafecard. Al deze manieren van tegoed storten zijn zeer betrouwbaar. Dit is uiteraard belangrijk. Het storten van speeltegoed kan al vanaf €10,-. Met een maximum van €1000,- per dag storten kun je iedere dag in ieder geval genoeg geld op het account op MokumBingo hebben om Bingo voor echt geld mee te spelen.

Bonussen bij het storten van geld

MokumBingo beloont graag spelers. Bij het spelen van Bingo voor echt geld is er, zoals je eerder hebt kunnen lezen, geld nodig om de kaarten te kopen. Bij Mokum krijg je gratis extra geld wanneer er voor de eerste, tweede of derde keer geld gestort wordt. Deze bonussen lopen op tot honderden gratis euro’s, dus zijn mooi meegenomen. De eerste stortingsbonus bedraagt 200% van het bedrag dat gestort. Het gestorte bedrag mag minimaal €10,- en maximaal €200,- bedragen. Er kan dus €400,- gratis verkregen worden als bonus. Bingo met echt geld spelen wordt dan dus gratis.

De tweede stortingsbonus bedraagt 150% extra en de derde bedraagt 100% extra. Ook bij deze twee bonussen kunnen de bedragen oplopen tot honderden euro’s. Bingo met echt geld spelen wordt hierdoor een leukere ervaring, omdat er gratis gespeeld kan worden dankzij deze bonussen. Het storten van geld bij MokumBingo kan al binnen enkele minuten waardoor er al snel Bingo voor echt geld gespeeld kan worden. Vanaf dat moment kan men veel plezier beleven aan het spelen van Bingo door gegarandeerde prijzen te winnen, te chatten met andere spelers en het verkrijgen van meer bonussen. Hierdoor wordt het uiteraard nooit saai om eens gezellig een spelletje te gaan spelen en de ballen lekker te laten rollen!