Bonus bingo, speel online kienen en begin gewoon met een bonus welke je gratis bij aanmelding krijgt. Zo begin je het online bingo spelen dus als met een bonus en is het met deze bonus bingo een stuk gemakkelijk om winst te maken bij het online bingo spelen. Er zijn verschillende bingo bonussen, zo is er ook een bonus bingo waarbij je geeneens een storting hoeft te verrichten. Deze krijg je bij aanmelding, dus naar het voltooien van je registratie! Zo kan je dus de bonus bingo gelijk spelen zonder geld kwijt te raken en kan je gelijk al op jacht gaan naar de eerste euro’s!

Gratis bonus bingo

Gratis, dat kan mooi gezegd worden, maar is dat ook volledig gratis? Ja, om online bingo te spelen is het niet nodig om bij Beabingo een storting te doen. Je kan gebruik maken van de gratis bonus bingo aanbieding die Beabingo je aanbied. Je krijgt namelijk een bonus van 2 euro, zodat je het kienspel gratis en vrijblijvend kan uitproberen en bespelen voor echt geld. Zo kan je rustig de keuze maken of je dit bingospel van deze aanbieder voor echt geld wilt spelen. Want je hoeft bij het online kienen spelen niet direct een storting te doen om het spel te gaan spelen, je krijgt namelijk altijd eerst een kans om het gratis uit te proberen. Naast deze bonus zijn er natuurlijk ook nog andere bonussen die er op je liggen te wachten. Op de website is dit altijd heel gezellig en fijn en liggen er sowieso op je eerste twee stortingen die je bij dit kienspel doet gegarandeerd een leuke bonus op je te wachten! Begin nu eerst met deze Gratis bingo bonus van Beabingo!

Storting bonus

Zoals al gezegd is er ook een bonus bingo bij het storten. Je krijgt op je eerste en tweede storting van Beabingo een leuke bonus die bij elkaar kan oplopen tot maar liefst 160 euro! Je krijgt bij je eerste storting namelijk een bonus die een verdubbeling van het gestorte bedrag in houdt en deze kent een maximum van 100 euro. Wat dus betekent dat een storting van 50 euro een speel saldo van 100 euro als start geeft. De tweede storting wacht er ook een bonus bingo op je, dan wordt de helft van het gestorte bedrag bovenop je speeltegoed gedaan. Deze bonus kent een maximum van 60 euro, dus bij elkaar lopen deze bonussen hard op!

Natuurlijk zijn er ook altijd nog andere bonussen en ligt er vrijwel elke keer wel een bingo bonus op je te wachten. Zoals met het afgelopen WK waar je gebruik kon maken van vele WK acties, maar ook al is het WK voorbij, er komen telkens weer nieuwe acties voor de spelers van Beabingo!