Flabingo heeft een leuke bonus op je wachten. Wel meer als 1, maar je begint met een welkomst bonus waarmee je gelijk al 3 euro gratis bonus tegoed op je bingo rekening van Flabingo krijgt! Zo kan je het kansspel van deze aanbieder dus gratis uitproberen en kijken of dit het perfecte kienspel is zoals jij wilt spelen. Je kunt na deze bonus nog van vele andere bonussen gebruik maken!

Storting bonus

Je krijgt op je eerste storting gelijk al een bonus van Flabingo. Deze bonus verdubbelt je storting tot een bedrag die tot maar liefst 100 euro kan oplopen. Je eerste storting betekent dat je de eerste keer voor echt geld gaat spelen, om je op weg te helpen kan je mooi gebruik maken van deze verdubbeling die het bingo spelen voor echt geld nog aantrekkelijk maakt bij deze website. Het betekent niet dat alleen je eerste storting met een leuk percentage wordt verdubbelt, maar wanneer je de nieuwsbrief in de gaten houdt dan kan je nog veel meer bonus dagen gebruiken om bij deze aanbieder voordelig je speeltegoed op te waarderen. Zo kan je dus met meer geld het bingo spelen beginnen dan je gestort hebt en dat is natuurlijk altijd heel erg fijn! Geld besparen tijdens het bingo voor geld spelen is altijd fijn en prettig om mee te beginnen. Zo kan je eerst met meer bonus beginnen en hoef je niet gelijk zoveel te storten.

Acties en bonussen

Wat heel belangrijk is dat is dat je op je hoogte blijft van de laatste acties en bonussen. Zo kan je nog meer bingo bonussen meepakken en kan je hierdoor nog voordeliger bingo spelen bij Flabingo. Door je aan te melden krijg je gratis een nieuwsbrief van Flabingo waarmee je op de hoogte wordt gehouden over de komende acties en bonussen. Zo kan je dus altijd op tijd meedoen en kan je door goed te planning de meeste bonus te pakken krijgen! Houdt dus de nieuwsbrief in de gaten om het bingospel van Flabingo zo voordelig mogelijk te gaan spelen en zo kan je dus met weinig storten met een leuk bedrag online bingo spelen!

Chatten

Een gezellig onderdeel van het bingo spelen is chatten. Dit heeft Flabingo in een grotere mate toegepast en je kan met het chatten van Flabingo ook prijzen winnen! Hiermee kan je punten winnen welke je in de Spelwinkel van Flabingo tegen leuke producten en cadeaus kan inruilen. Je krijgt elke ronde weer een prijsvraag, dus wees alert en wie weet win jij wel heel veel punten zodat je leuke dingen uit de prijswinkel van Flabingo kan kopen. Hier kan je overigens ook bingotegoed kaarten kopen, dus mocht je niet geïnteresseerd zijn in een leuk cadeautje dan is het ook mogelijk om je punten in te ruilen voor echt bingotegoed!