Vers van de pers, de nieuwe bingo website Mokum bingo! Deze aanbieder is nu al een gezellige website met leuke bonussen. Vaak komt een nieuwe website met een leuk aanbod aan spellen en bonussen en dat is precies wat Mokum bingo ook doet! Je kan nu dus mooi profiteren van de start en gebruik maken van de mooie bonussen die op je liggen te wachten. Zo kan je dus een mooie start maken bij deze aanbieder bij het online kienen en kan je de keuzes optimaal benutten!

Gratis bingo

Gratis bingo spelen is enorm leuk, maar is dat tegenwoordig nog wel mogelijk? Ja is het antwoord, want bij aanmelding bij Mokum bingo kan je gratis het online bingo spelen beginnen. Je krijgt van Mokum namelijk bij je aanmelding gelijk 2 euro bonus, wat gelijk staat aan 8 gratis bingo kaarten van 0,25 euro! Zo kan je dus kijken of het voor jou de moeite waard is om het kienspel van Mokum bingo voor echt geld te gaan spelen en de keuze maken of je het blijft spelen of dat je naar een andere bingo website gaat.

Bonussen

Heb je de beslissing genomen? Als het JA is geworden dan liggen er een paar enorm leuke bonussen op je te wachten. Je eerste storting wordt door Mokum bingo verdubbelt tot een bedrag die een maximum van 125 euro kent! Zo kan je dus een enorme bonus meepakken voordat je het online bingo spelen begint en dat is wel zo mooi. Maar er ligt bij deze website nog veel meer voor je klaar, want wat dacht je van een bonus op je tweede storting? Je tweede storting geeft je een mogelijkheid om een bonus van de helft van je gestorte bedrag te innen. Mokum bingo geeft op je tweede storting een maximale bonus van 60 euro, wat dus betekent dat je met je eerste 2 stortingen al tot 185 euro aan bonus geld mee kan pakken!